perjantai 3. syyskuuta 2010

SUHTAUDU MIEHIIN SELLAISINA KUIN HE OVAT, EI SELLAISINA KUIN HALUAISIT HEIDÄN OLEVAN. (Vanha)

Jos mies ei pyydä naista ulos, jos mies ei soita, jos mies ei vastaa puhelimeen, jos mies harrastaa seksiä muiden kanssa, jos mies ottaa ja katoaa, jos mies peruu tapaamisia... On aika varmaa ettei mies ole kiinnostunut!

Mies keksii tekosyitä kieltäytyäkseen kohteliaasti.
Kiire. Puhelin rikki. Huomaamattomuus. Miesten kootut selitykset. HALOO. Onhan tää tekniikka jo sen verran kehittynyt, että nyt kännyköidenaikakautena on lähes mahdotonta olla soittamatta. Jos mies on oikeesti kiinnostunut, niin kyllä se löytää aikaa soittaakseen. On kai helpompi puhua kauniisti, kun sanoa suoraan ettei kiinnosta. Mut teot puhuu enemmän kuin sanat.
Ja mitä tohon kiireeseen tulee... Kusetusta. Päällisinpuolin vaikuttaa ihan kelposelitykseltä, oikeesti kiinnostus ei vaan riitä. Kukaan mies ei ole niin kiireinen, etteikö ehtis tavoitella haluamaansa.

Jos mies on heittäytynyt huolimattomaksi. Antaa katteettomia lupauksia. Sanoo asioita, joita ei tarkoita. "Soitellaan". "Nähdään". Ja oravanpyörä jatkuu huomaamattomasti, kunnes kukaan ei enää odotakkaan ihmisten pitävän lupauksiaan. Sitte tuntuukin jo nololta huomauttaa asiasta, ettei hän tehnytkään niinkuin lupasi...

Pitäskö antaa anteeksi jos mies unohtaakin soittaa? Pitäskö antaa anteeksi jos mies peruu? Pitäskö antaa anteeksi, jos mies peruu ilmoittamatta mitään? Saako olla vihanen?

Deittalukuviot on vaikeita. Ei pitäis olla sellasen ja sellasen kanssa. Anna olla, se tuottaa vaan pettymyksen. Et ole ansainnut tollasta kohtelua. Meidän naisten pitäs vaan istua odottamaan. On miehen asia valita. Me voidaan vaan laittautua kauniiksi ja räpsytellä silmiä ja toivoa että mies valitsee meidät. Hohhoh. Nykynen deittailumaailma on armoton. Pitäs erottua massasta. Miksei siis samantien vedetä korsettia liian tiukalle ja pyörrytä miehen jalkoihin, niin että se voi sitten pelastaa meidät valkealla ratsullaan ja kantaa linnaan. Ei varmasti jäädä huomaamatta.

On niin vaikee olla tekemättä mitään. Me halutaan suunnitella ja puhua puhelimessa. Juoruta ja juonitella. Ei mulle ainakaan riitä, että pidän hiukset huolitelluina. Enkä usko että kovin monella sinkkunaisella on miehiä ihan jonoksi asti. Voi mennä pitkään ennen kun joku pyytää ulos. Ja kun me tavataan mies, josta ollaan kiinnostuneita, on vaikee jäädä vaan seuraamaan tilanteen kehittymistä. Samanlaista tilannetta voi joutua odottaa miljoona vuotta!

Ja ei, emmä ole tyhmä. Kyllä mä tajuan millanen miehen pitäis olla. Mä tajuan, että miehen pitää olla huomaavainen ja kunnioittaa toisen tarpeita. Emmä mikään idiootti ole, hemmetti! Tietty miehen kuuluu soittaa, jos on luvannut! Tietty miehen kuuluu vastata puhelimeen, kun sille soittaa! Puhelinoharit on epäreiluja. Mä tiedän, miten asioiden kuuluis mennä, mikä on oikein ja mikä väärin. Mutta kun mies on valmis tarjoomaan vähemmän, mitä on odottanut, on vähän vaikee määritellä mikä on liian vähän. Jos mies unohtaa soittaa, pitäskö lopettaa siihen? Entä jos mies unohtaa kolme kertaa, siinäkö se sitte oli? Kiinnostavia miesehdokkaita ei tuu vastaan joka päivä ja joka nurkalta. Mieluiten sitä uskoo tavanneensa rehellisen, luotettavan ja hyvän miehen, joka ei tarkoita pahaa. Kun näkee ensimmäisen merkin huonosta käytöksestä, toivoo todella ettei se ole sitä mitä luulee sen olevan. Deittailukuviot on hankalia! Pitäis kai yrittää huomata milloin mies todella loukkaa käytöksellään, miltä itestä tuntuu. Pieni pettymyshän se on kun mies ei soita, vaikka lupasi, mutta ei se maailmaa kaada. Katsotaan miten käy jatkossa. Jos taas joudun olemaan jatkuvasti varpaillani, koska en voi luottaa mieheen, se on kai paha. Jos itkettää, se on tosi paha. Siis, deittailun ja ihastumisen pitäs olla hauskaa ja tuntua hyvältä eikä masentaa. Tosiasia on, että oli miehellä käytökselleen miten hyvä syy tahansa, hän loukkaa. Jos mies luo odotuksia ja jättää ne täyttämättä, häntä ei kai haittaa tuottaa pettymystä.
Ollaan upeita naisia ja ollaan jumalauta ansaittu yks puhelinsoitto!!!
Kiitos ja näkemiin.

6 kommenttia:

 1. Veit kyllä ihmetyksen aiheen suoraa mun päästä. Jos mies tarjoo sulle vähemmän mitä ite annat, mihin kohtaan pitää vetää raja? Oliskohan se siinä että jos pyydät (sun mielestä) sun poikaystävältä kyydin ensiapuun kun epäilet että sun kyynärpää on murtunut, niin se mies heittää sut siihen pihaan ja lähtee kotiin. Tai siinä että jos se jatkuvasti vaan kohtelee huonosti? Mua hämmentää että miksi on just niin vaikee tajuta "tää käytös loukkaa mua, en tarvi tällasta" :(

  Tää on kyllä kiva blogi, jatka kauan että on paljon lukemista :)

  VastaaPoista
 2. No se on ollut mun ongelma kanssa liian pitkäänh! Oon niin helposti vietävissä enkä edes tajua sitä koskaan :| Ja sitte keksin itelleni näitä tekosyitä et "no sil oli oikeesti tärkeetä menoa, kyl se ens kerralla ehtii.." Ja aina tajuu ite vasta liian myöhään ettei todellakaan anstaitse sellasta käytöstä..hmph. mutkikasta!

  Ja kiitos! Jatkan kyllä niin kauan kun aihetta riittää :-)

  VastaaPoista
 3. Luulen että tän aiheen parissa ei juttuideoista tuu pulaa :)

  VastaaPoista
 4. samoja asioita mietin minäkin..on ollut kiirettä, on ollut liian kännissä, on ollut liian väsynyt viettämään aikaa kanssani. Tai sitten olen vahingossa onnistunut jollain tavalla syyllistämään tätä miestä, joka joka kertaa vierittää tilanteen niin, että lopulta minä olen itkenyt. Vaan perhana se on loppu nyt, koska ansaitsen parempaa! Niinkuin me kaikki!:)

  VastaaPoista
 5. "Pitäskö antaa anteeksi jos mies unohtaakin soittaa? Pitäskö antaa anteeksi jos mies peruu? Pitäskö antaa anteeksi, jos mies peruu ilmoittamatta mitään? Saako olla vihanen?"

  Ehkä kerran tai kaks, maksimissaan kolme kertaa oon miettiny samaa. Ja varsin paskaa on se, jos ajattelee, että pitäis olla vihanen mut sit ei pystykkää. Tai jos kerranki pystyy, ni sitten tämä heppu soittaa ja koko suuttuneisuus menee pilalle. Ja mitäs sitte pitäis tehdä, jos niit peruutuksii ja pettymyksii tulee niin paljo ettei enää vaan tule sitä suuttumuksen tunnetta? Onko silloin turta?

  VastaaPoista
 6. En tiedä onko vika oikeesti miehissä vai naisissa, jotka antaa kohdella itseään huonosti? Okei myönnetään, syytän mielummin miehiä (sikoja) kuin itseäni ja omaa tyhmyyttäni:D Mutta hei, virheistä opitaan, eikö :)

  Diamondille en osaa edes sanoo mitään järkevää. I know the feeling. Se on paskaa. Siin sokaistuu. Ansaitset niin paljon parempaa.

  VastaaPoista